Vés al contingut

Sobre els contingut d’aquest bloc i sobre les fotografies

Agost 24, 2013

Amb aquesta entrada vull recordar que tot el contingut del bloc esta sotmès a una llicencia copyleft (en cas d’utilitzar el material s’ha de citar la font).

 

 

A més a partir d’ara estableixo que en cas d’utilitzar una fotografia on es vegin cares de persones. Si la fotografia es propietat del bloc (no s’ha extret d’altres llocs sinó que ha sigut publicada per primer cop aquí). HEM DEMANEU PERMIS PER UTILITZAR LA FOTOGRAFIA. I concediré permís per utilitzar les fotos en la gran majoria dels casos per a la majoria d’usos a no ser que sigueu fatxes, convergents, cures, banquers, policies, traficants de drogues o altres indesitjables.

 

 

Tot això es deu a l’aparició sense permís a la pagina web de l’ANC https://assemblea.cat/?q=pica de la foto que ens vam fer al cim de la Pica d’Estats i publicada en la següent entrada d’aquest bloc https://lletresalvent.wordpress.com/2013/04/04/la-pica-destats/

 

 

En relació a l’incident he escrit el següent text a l’organització

 

 

Bon dia

 

 

Hem poso en contacte amb vostès degut a que soc una de les persones que apareixen en la foto de l’acte de la Via Catalana a la Pica d’estats. https://assemblea.cat/?q=pica Ni a mi ni a cap de les persones que apareixen a la foto ens consta que s’hagi demanat permís per utilitzar-la.

 

 

Seguint el rastre d’aquesta foto a Internet, únicament s’ha penjat en dos llocs publics, el meu bloc personal https://lletresalvent.wordpress.com/2013/04/04/la-pica-destats/ el qual especifica clarament que té una llicencia copyleft (si s’utilitza el contingut s’ha de citar la procedència). L’altre lloc es la pagina web www.pirineos3000.com on vaig penjar una crònica de l’ascensió que vam fer esperant que sigues útil a excursionistes que volguessin fer aquest cim. Desconec la política sobre les imatges d’aquest lloc però la pagina ofereix eines per contactar amb els autors de les ressenyes.

 

 

Algunes de les persones que apareixem a la foto vam quedar sorpreses de veure’ns a l’acte de la pagina web sense que ningú ens hagués demanat permís per utilitzar la foto. Tres de les persones entre les que m’incloc ens hem sentit molestes degut a que la foto pot identificar-nos com a membres de l’ANC als internautes que visiten la pàgina. Si bé compartim amb l’ANC el seu desig a l’autodeterminació del poble català discrepem en el desig de ser un estat més dintre de una Unió Europea que ha demostrat ser un agent polític antidemocràtic al servei dels bancs i les grans empreses en detriment dels drets dels ciutadans i dels pobles dintre del seu territori incloent el poble i ciutadans de Catalunya. Discrepem també de la política que ha seguit la seva entitat envers l’actual govern de CIU. Es per això que que ens ha molestat la publicació de la foto a la seva pagina web.

 

 

Tanmateix ni jo ni ningú de que apareix a la foto demanem la seva retirada de la pagina web ni de l’acte. Únicament demanem que la pròxima vegada que s’utilitzi una foto on apareixem nosaltres se’ns demani permís. Reitero, no estem demanant la retirada de la foto de la seva pagina web.

 

 

Dit això i a nivell personal desitjo que hagi anat bé l’ascensió a la Pica d’Estats i desitjo també que vagin bé la resta d’actes de la Via Catalana. Desitjo també que algun dia el nostre poble pugui decidir lliurement el seu futur.

 

 

Atentament

 

 

 

Properament una entrada de bloc sobre la cadena humana

 

 

Anuncis

From → Uncategorized

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: