Vés al contingut

Terrorisme i massacre a París, notes ràpides

Novembre 14, 2015

Atemptat a París, 110 morts i pujant, les noticies explicaran els detalls, 4 reflexions ràpides.

Els autors s’inscriuen ideològicament dintre el salafisme (versió molt minoritària de l’Islam creada als anys 50 del segle XX) més extrem, el braç armat es ISIS organització terrorista en majúscules armada pels Estats Units i finançada per Aràbia Saudí i Qatar amb l’objectiu de enderrocar el govern de Síria. Aquests dos últims països son qui financen les teles fonamentalistes que es poden veure per satèl·lit aquí França qui propaguen el terrorisme salafista.

Els refugiats siris venen a Europa fugint d’aquesta colla de terroristes malalts, donar les culpes als refugiats siris és confondre la víctima amb l’assassí.

Es normal ( a mi també hem passa) que ens impacti més quan ataquen a Europa però hem de recordar que l’ISIS ha matat centenars de milers de persones només aquest últim any i mig, maten dones que no volen portar el burka, nens, i treballadors i pobles que lluiten per la seva llibertat. Tiren a homosexuals des de dalt dels campanars. Amb això vull dir que és el propi món àrab qui pateix el 99% del terrorisme de l’ISIS. Casualment no han atacat mai ni a Israel ni als Estats Units.

Repeteixo, les televisions per satèl·lit que mengen els caps dels garrulos i les armes de ultima generació, míssils etc… no creixen al desert, venen dels EUA i les paga Arabia Saufí i Qatar.
Els kurds (orientació comunista llibertaria amb important presencia feminista) s’han enfrontat amb exercit a l’ISIS i l’han aconseguit vèncer, Turquia els ha bombardejat a ells i no a l’ISIS.

ISIS i totes les branques que d’ell depenen son la versió àrab del feixisme i han de ser aniquilats d’aquest planeta pel bé de la humanitat igual que ho ha de ser el feixisme en qualsevol de la seves versions i sigui quin sigui el color de la seva pell, Opus Dei, Front Nacional, ISIS son varies cares de la mateixa moneda

Que no us enganyin, les condicions perquè hagi passat això venen patrocinades pels petrodòlars i pels EUA, i els morts mai son els rics, son els pobres, els pobles de l’Orient Mitjà i ara la gent de París.

Perdoneu per ser reduccionista però es difícil condensar el problema en poques paraules.

Tota la solidaritat amb les víctimes, feixisme mai més ni a París, ni a l’estat espanyol ni a l’Orient Mitjà ni enlloc.

Esperem que algun dia aquesta merda de món surti de l’Edat Mitjana.

Bona nit

Anuncis

From → Societat

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: