Vés al contingut

Malgrat la tragèdia, no podran amb Barcelona

Agost 17, 2017

Avui l’hi ha tocat a Barcelona…

Tots els meus ànims, Barcelona ha estat bombardejada invadida i saquejada per tirans, feixistes i fanàtics religiosos i sempre s’ha recuperat. Franco no va poder doblegar Barcelona, tampoc podran els feixistes de l’ISIS. El fanatisme religiós islàmic.

Torno a compartir diverses reflexions, m’hi veig obligat, algunes ja venen de quan els atemptats de París que també li van tocar de prop a gent del meu voltant.

És normal ( a mi també em passa) que ens impacti més quan ataquen a Europa però hem de recordar que l’ISIS ha matat centenars de milers de persones només aquest últim any i mig, maten dones que no volen portar el burka, nens, i treballadors i pobles que lluiten per la seva llibertat. Llencen homosexuals des de dalt dels campanars. Amb això vull dir que és el propi món àrab qui pateix el 99% del terrorisme de l’ISIS. Casualment no han atacat mai a Israel.

Els refugiats siris venen a Europa fugint d’aquesta colla de terroristes malalts, donar les culpes als refugiats siris és confondre la víctima amb l’assassí.


Les armes que utilitza l’ISIS així com el finançament que necessita per mantenir els canals per satèl·lit i la enorme xarxa comunicativa que menja el cap als imbecils que cometen els atemptats no creixen en el desert, estan finançats per Aràbia Saudí i Qatar, així ho constaten diversos informes dels serveis d’intel·ligència alemanys i estadounidencs però sembla que els governs no tallen relacions amb els patrocinadors de l’ISIS, després de tot als atemptats no moren polítics ni banquers, ves per on.

Amb aquests atemptats en massa contra gent que passeja pel carrer ISIS busca entre altres coses una radicalització d’Europa cap a la extrema dreta, a l’extrema dreta li encanta la presencia de l’ISIS i els seus atemptats com a carronyaires s’aprofiten del dolor per manipular a la gent cap a l’odi al que es diferent, exactament igual que el ISIS, són la mateixa merda i es retroalimenten.

Per no parlar dels governs dels USA i la UE que l’utilitzen com a excusa per controlar als ciutadans/es.

Cada brot racista és donar ales a l’ISIS, als que avui estaven atropellant a Barcelona, disparant a la Bataclan de París o al Pròxim Orient decapitant a la gent. Aquest grupuscle d’assassins ha de ser esborrat de la faç de la terra igual que els seus col·legues de l’extrema dreta occidental. Canvia la religió i el color de la pell, les formes, el fons i els objectius són els mateixos.

Avui Barcelona com al 1936, com a París el 2015 i 1944, Madrid 1936 i 2004, Beirut 2015, Kobani 2015. NO PASSARÀN

Passarem nosaltres

Bona nit

 

 

 

Anuncis

From → Uncategorized

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: