Vés al contingut

Sobre el bloc

El bloc neix d’aquesta necessitat personal però els escrits varien en alguns dels seus objectius o possibles destinataris: alguns estan fets clarament per compartir-los amb gran quantitat de persones, sobre la situació que estem vivint i les seves alternatives, un va néixer més roig que un cotxe de bombers i tal i com està el panorama cada cop s’hi torna més. Altres tracten sobre un ofici tan friki com és l’arqueologia. Des de resultats, teoria, crítica a com està l’ofici, també s’hi podran trobar reflexions sobre ciències socials o ciència en general. Les altres temàtiques sobre les que escric són aficions especialment tot el que té a veure amb muntanyes, aquest apartat potser pot resultar útil a companys muntanyerus però ja aviso que el nivell no és molt alt. Altres son reflexions completament personals.  Hi ha una primera classificació en temàtiques que al primer cop d’ull sonaran bastant dispars, és el que té un bloc personal d’algú tan dispers.

Poca cosa més, espero que el bloc anirà evolucionant, únicament avisar que per molt que m’hi posi no crec que mai sigui capaç d’escriure sense cap falta d’ortografia, s’intentarà però és un dels problemes dels que vam fer ESO.

Les imatges publicades originalment en aquest bloc (que no provenen de tercers), en cas que apareguin cares de persones s’ha de demanar permís per utilitzar-les.

El bloc porta ja set anys i cadascun d’ells prometo escriure més, algún cop ho aconseguiré, aquesta descripció ha anat també modificant-se perquè al cap i a la fi la vida és canvi.

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: